Witam za nami Kolejny spocik moim zdaniem również udany jak ostatnio, co prawda liczyłem że więcej osób przybędzie, ale pojawili się za to Klubowicze ci co ostatnio zabrakło
Na samym Początku zawitałem Ja, w niedługim czasie zjawił się Bogas, Dawciol i na końcu dołączył Tox, oraz Piwko
Chwile postaliśmy na Parkingu przed Zamkiem pogawożyliśmy i niestety jak wcześniej zapowiadał Dawid że przyjedzie na chwile, odjechał w swoje zagraniczne okolice
A my udaliśmy się do MC Donald`s w M1 na Czeladzi co prawda troszkę pokrążyliśmy aby znaleźć miejsce Parkingowe ale jak już każdemu się udalo poszlismy na Ciepłą Kawe.
Niestety Fotek bardzo mało bo była plucha no i nie było nawet kiedy porobić Zdjęć
Pozdrawiam oraz dzięki za mile spędzony czas
jezeli moja tylko będzie mieć wolne i chęci to nie widze problemu a ten wogóle czemu twoja dziewczyna do nas nie wyszła tylko marzła w samochodzie ? zobaczyła takich zbirów i wolała nie wychodzić ?
ok rozumie
dawciol napisał:
dzieki panowie za spota szkoda ze tak szybko musialem sie zwijac. ale moze nastenym razem zabierzecie swoje wybranki zycia coo
My Ci juz godali że się drzewa do lasu nie wozi
Heh fajnie było....... miło poznać nowych ludzi i spotkać starych znajomych
Świeżak
Hej, co się stało z tym forum? Jaka cisza! Organizujesz jeszcze jakieś zloty? Widzę, że nie tutaj, ale jak coś, daj mimo wszystko znać. Chętnie byśmy zajechali. Tzn. ja i autko:) nie ma to jak niedziela na zlocie:D
http://www.kosmaczewski.eu/
Ostatnio edytowany przez trudnasprawa (11-05-2016 12:07:36)